Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес към 13:40 на Сливница 146 -ца 1.9 JTD синя на цвят с огромен надпис на задният капак alfisti.bg, стикер на задното стъкло на клуба и под заден десен стоп ник JOKER.
    Избери Твоят ... SOUND
    https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Гореописаната кола от теб да е не е била червена ?
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
        Днес към 13:40 на Сливница 146 -ца 1.9 JTD синя на цвят с огромен надпис на задният капак alfisti.bg, стикер на задното стъкло на клуба и под заден десен стоп ник JOKER.
        И аз днес я видях по същото време на Сливница . Теб как не съм те видял незнам .....
        Колата е червена и я караше една мацка
        Коя е всъщност колежката ?
        156 sportvagon 1.9jtd

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
          Гореописаната кола от теб да е не е била червена ?
          Да Бееее червена защо съм написал синя
          и верно я караше мацка ... готина мацка!
          Избери Твоят ... SOUND
          https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Това е колата на tsvety.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• СА 3414 КА 156 2.4 жтд спортвагон вчера на плажа в Несебър.
              164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                СА 3414 КА 156 2.4 жтд спортвагон вчера на плажа в Несебър.
                Комшията sitalk
                Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• днес видях одисей в бургас до математическата
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

• Колега със сива 166-ца сутринта на Христо Чернопеев, до Академик. Извинявай колега, но дремах още и в последния момент видях, че мигна
                    '99 Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• на 05.09 след 19:00 часа по пътя към Пещера настигнах сребриста 147 селеспийд СА4860 май беше номера и после карахме заедно нагоре до Пещера!
                      Мигнах му на влизане в града, че се отбих, та да си каже кой беше

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                        на 05.09 след 19:00 часа по пътя към Пещера настигнах сребриста 147 селеспийд СА4860 май беше номера и после карахме заедно нагоре до Пещера!
                        Мигнах му на влизане в града, че се отбих, та да си каже кой беше
                        Ха.. аз съм човека, явно си тръгнал малко след мен от Калояново та там ме стигна. Викам си кой ли местен се заиграва ся
                        147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                        Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                        156 2.4 JTD - ex

Comment

• Сряда, 7ми Септ. , на бул. Ал. Малинов , сутринта към 9:10 пред мен се движеше 166ца сив металик с "Extreeme ... " надпис на задния номер. Друго не помня че много ми се спеше .
                          ...

Comment

• Преди малко по К.Величков Бобо със 164ката
                            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
                              Ха.. аз съм човека, явно си тръгнал малко след мен от Калояново та там ме стигна. Викам си кой ли местен се заиграва ся
                              Аз докато си карам с номера от пистата, се заигравам с който излезе . Трябва наживо да се запознаем!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                                Аз докато си карам с номера от пистата, се заигравам с който излезе . Трябва наживо да се запознаем!
                                Е не сме се запознали но се видяхме на пистата де, поговорихме даже! Аз бях паркирал точно до Венци-(VFTI).. по 1 време ми услужи с манометъра даже То и аз още бях с номера вечерта.. 32ри, ама не си забелязал
                                147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                                Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                                156 2.4 JTD - ex

Comment

Working...
                                X